Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Altijd feest bij ijssalon Utrecht

Het mooie weer komt er weer aan en dat betekend voor mij vaker op bezoek naar de ijssalon Utrecht. Ik kan mij nu al verheugen dat ik weer lekker op een bankje in de zon zit met een ijsje in mijn handen. Hier bij deze zaak kan je heel veel verschillende soorten kopen en er is zelfs aan de mensen met diabetici gedacht. Hiervoor hebben zij speciaal ijs gemaakt waar geen suiker in voor komt, maar alleen fructose (fruitsuiker). Er is hier zoveel keuze aan deze lekkernij dat ik zal zeggen, ga hier eens een keertje langs als jij ook zo een groot fan hiervan bent.  

Leuk idee voor een feestje

Mijn dochter viert eerdaags haar verjaardag en voor deze gelegenheid heb ik een ijskar van de ijssalon in Utrecht besteld. Het leuke hieraan is dat onze dochter van niets weet en zal zeker door het dolle zijn als deze kar straks in onze tuin komt te staan. 

Het was een zeer geslaagde dag en zeker toen de kar onze tuin in kwam. Volgeladen met heel veel lekkere soorten kon iedereen zich hier aan vol eten. Volgens mijn dochter was het feest heel erg leuk, maar de traktatie op het einde van de dag was het aller leukste.