Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Amerikaans bier, gewoon in Nederland

Bierdrinkers kiezen niet voor niets voor Amerikaans bier. Je hebt bijvoorbeeld mooie herinneringen aan een reis door een bepaald biertje, je houdt gewoon erg van de specifieke smaak of je wilt wel eens iets nieuws proberen. Wat je reden ook is, check gauw welke Amerikaanse bieren er gemakkelijk online te bestellen zijn. Want hoe mooi is het als ze ook nog eens gewoon worden thuis bezorgd?


Soorten Amerikaans bier

Amerikaans bier is er in veel varianten. Voor iedere bierdrinker is er wel een favoriet. Eén stijl steekt er de laatste tijd met kop en schouders bovenuit. De IPA is namelijk ontzettend populair. Ook binnen dit segment zijn er verschillende soorten bier te verkrijgen. Zo’n 50 verschillende smaken welteverstaan. Neem nou de Prairie paradise, deze imperial stout is gerijpt met kokosnoot en vanille. Erg verrassend en vol van smaak. Iets minder zoet? De Anchor Porter is zwart van kleur en romig van textuur. De smaken van koffie, geroosterde mout, chocolade, karamel en toffee zijn allemaal in terug te vinden.

Welk Amerikaans biertje ga jij proeven?

Amerikaans bier is vaak lastiger te verkrijgen binnen Europa. Gelukkig ligt jouw Amerikaanse biertje gewoon op voorraad bij Mr. Hop. Hier zijn er maar liefst 1337 biertjes klaar om geproefd te worden. Ook bij Mister Hop kan je uiteraard Amerikaans bier kopen. Founders heeft experimentele bieren maar ook hun basisassortiment in onze schappen staan. De Kentucky Breakfast Stout is een van ‘s werelds best gewaardeerde stouts. Ook van de Boulevard Brewing Company zijn er zowel specials als standaardbieren naar Venray gehaald. Mikkeller New York en San Diego hebben vaak de meest verse blikken, zodat je zelf kan genieten van dat Amerikaans bier. Zo wordt het nog lastig om een keuze te maken. Gelukkig hoef je het niet bij één biertje te laten. Cheers!