Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Avontuurlijk of ontspannend personeelsfeest?

Gedurende het jaar bent u als team druk aan het werk om het bedrijf draaiende te houden. Tijd om uw medewerkers eens te verrassen met een personeelsfeest! En als we zeggen verrassen, dan bedoelen we dat ook echt. Die standaard personeelsuitjes hebben we wel eens gezien. Ga daarom voor afwisseling tussen actie, ontspanning en een heerlijk diner. Wellicht een aansluitende borrel om het af te maken en niemand die zelf hoeft te rijden? Hoe leuk is het als uw werknemers volgend jaar nog met een glimlach aan hun uitje terugdenken? Bent u op zoek naar een locatie voor uw Personeelsfeest Twente? Dan hebben wij de gouden tip!

Van vervoer tot catering

Wanneer u op het punt staat een personeelsfeest te regelen, wilt u hier niet teveel stress aan beleven. Een personeelsfeest heeft u het liefst volledig verzorgd vanuit één contactpersoon. Wij begrijpen dat u dus het liefst één aanspreekpunt heeft. U regelt dus niet alleen de activiteit, ook het vervoer en catering kunt u vanuit dezelfde locatie regelen. Wel zo eenvoudig. Bijkomend voordeel? Niemand hoeft te rijden! U kunt dus met gerust hart die onvergetelijk feestavond in één van de moderne feestzalen erbij boeken. Op die manier regelt u een volledig verzorgde dag met slechts één belletje.

Koffie met aanvullende informatie?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie ontvangt over alle mogelijkheden. Daarom staan de medewerkers van Het Schwarzwald voor u klaar met passend advies op basis van uw wensen. Benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker even contact op, bijvoorbeeld via mail of telefonisch. Spreekt u hen liever persoonlijk? Kom dan gerust op de koffie! U kunt dan al uw vragen direct stellen.