Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Bar Company brengt cocktails op locatie

Cocktails maken is een van de specialiteiten van Bar Company. Onze professionele cocktailshakers zijn in staat de lekkerste cocktails te maken op jouw feestje. Bij Bar Company nemen wij alle benodigdheden om cocktails te maken mee, zelfs de bar leveren wij. Huur ons in voor jouw feestje en wij maken de lekkerste cocktails op locatie.
Bij Bar Company hebben wij een getest cocktail menu waardoor er voor alle gasten een lekkere cocktail tussen zit, ook voor degene die geen alcohol drinken. Dit zijn onze favorieten:


De Mojito: De cubaanse klassieker. Een lekker frisse cocktail met limoen, munt, rum en suiker, ideaal op warme zomeravonden.
Sex On The Beach: Misschien wel de meest bekende cocktail. Dit drankje ziet er zomers uit en smaakt fris maar ook zoet. Wanneer mensen aan cocktails denken, denken ze meestal aan de Sex on the Beach.
Mai Tai: Deze tropische cocktail laat je denken dat je op een strand op Hawaï zit. De combinatie van witte, donkere rum en sinaasappel likeur zorgt voor een unieke smaakbeleving.
Cosmopolitan: Door de lichte zoetzure smaak en de roze kleur staat dit drankje bekend als de echt vrouwencocktail. Hij is stijlvol, elegant en vooral erg lekker.
Gin Tonic: De naam van deze cocktail spreekt redelijk voor zich. Door de vele soorten gin en vele soorten tonic zijn er oneindige smaakmogelijkheden met deze cocktail.
Virgin Mojito: De alcoholvrije variant van de Mojito. Net zo fris en net zo lekker als de variant met alcohol, alleen mag je na dit drankje nog wel in de auto stappen.

Zelf het menu samenstellen

Uiteraard kun je zelf ook je eigen menu samenstellen zodat je het aan kan passen aan jouw persoonlijke voorkeur. Geef jouw favoriete cocktails aan ons door en wij zorgen ervoor dat de shakers jouw gasten verwennen met de door jou uitgekozen cocktails op locatie.
Toch liever iets anders dan cocktails op je feestje? kijk voor al onze concepten op Barcompany.nl.