Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Bedrukt, toch iedereen blij

tshirt bedrukken bij tshirtdeal.nl

Een dierbare vriend van ons gaat volgende week trouwen. Op een maandagochtend, om negen uur. Ze maken er geen groot ding van. Het is voor hem en zijn lief gewoon de makkelijkste en snelste manier om hun verbintenis en bezit officieel vast te leggen. De trouwceremonie zal kort zijn met verder alleen de getuigen erbij. Het werd en passant verteld. Dat maakte waarschijnlijk dat het idee van een vrijgezellenfeest pas in een laat stadium bij ons opkwam. Ik was degene die iedereen optrommelde om te bedenken wat we zouden gaan doen. Het werd een leuke avond waar we allerlei plannen maakten voor een doldwaze dag. Ieder kreeg een taak en ik ga zorgen dat er voor ons allemaal een T-shirt met opdruk komt.

Direct online ontwerpen

Daar moest ik dus snel werk van maken want ik had nog maar een paar dagen. Ik checkte diverse sites op internet. Het was vaak te duur of de levertijd was te lang. Uiteindelijk liet ik ons tshirt bedrukken bij tshirtdeal.nl. Daar kon ik het T-shirt direct online ontwerpen. Het is mogelijk om eerst de instructievideo te bekijken maar eigenlijk wijst het zichzelf. Je kiest je shirt en de kleur. Vervolgens kun je een tekst toevoegen en een afbeelding uploaden. Het bestand moet minimaal 800 pixels groot zijn. De volgende stap is dat je de afbeelding nog wat kunt verplaatsen of draaien, totdat het helemaal naar je wens is. Heb je een .eps of .pdf bestand dan kun je deze na het plaatsen van de order aanleveren. Vervolgens kies je de maat en het aantal t-shirts dat je wilt bestellen. Ook kun je desgewenst een logo toevoegen.

Klerekar

Ben je klaar met je ontwerp dan plaats je deze als order in je klerekar ofwel winkelwagen. Bij twijfels over de maat is het handig om de maattabel te raadplegen. Ik heb hiermee wel een goede ontdekking gedaan, ook voor leuke gepersonaliseerde cadeautjes. Ze hebben leuke artikelen met de laagste prijsgarantie. Zo heb ik voor mijn kleine neefje die binnenkort één wordt, een mutsje met zijn naam erop besteld. Er zijn ook zachte knuffeldoekjes voor baby’s waar je een tekst op kunt laten borduren. Veiligheidskleding en bouwhelmen hebben ze ook. Zelfs daar kun je je eigen tekst of logo op laten drukken. Ik had de shirts op tijd binnen maar ook spoedorders zijn mogelijk. In dat geval kun je beter even bellen. Er is een showroom in Ridderkerk die je kunt bezoeken. We zijn dik tevreden over onze T-shirts en kunnen niet wachten om onze vriend te ontvoeren.
Het gaat echt een onvergetelijke avond voor hem worden.