Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Bij Abel Trouwen

Abel Trouwen

Abel Trouwen

Onze wens is bij Abel Trouwen en deze wens lijkt uit te komen. Al meerdere keren zijn wij op deze locatie geweest, maar niet voor een bruiloft. Wij hebben hier namelijk al eerder een kinderfeestje georganiseerd en een familie uitje gehad. Deze locatie is namelijk perfect om een evenement te kunnen houden. Maar je kan ook deelnemen aan activiteiten die zij organiseren. Onze zoon heeft hier zijn feestje gevierd. Samen met een paar vriendjes hebben zij aan een parcours deelgenomen in het Klimbos. Ook ons uitje met de hele familie was een gezellige bedoeling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Wij gaan bij Abel Trouwen

Al die keren dat wij hier op deze locatie waren, hebben wij in eerste instantie voor de gein gezegd dat wij hier ooit ons ja woord gingen zeggen. Dat dit nu werkelijkheid gaat worden is geweldig. Het is een zeer mooie locatie met een grote parkeergelegenheid erbij.

Toen wij onze datum vast hadden staan, hebben wij meteen alles rondom onze bruiloft geregeld. Wij hebben onze voorkeur kenbaar gemaakt bij Abel en zij zijn hier verder mee aan de slag gegaan. Want ook de bloemen de muziek en nog veel meer laten wij door dit bedrijf regelen. Het is hier mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken. Hier kan je alles bespreken voor een zeer mooie bruiloft. Maar het is ook mogelijk om online jouw bruiloft ter plannen.