Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Biologisch afbreekbare koffiebekers van KoffiebekerDirect

Duurzame koffiebekers van KoffiebekerDirect

Wanneer je een evenement, beurs of festival gaat organiseren moet je een goede afweging maken in de spullen die je gaat inkopen. Moet het goedkoop, wat meer duurzaam of luxe zijn. Bij een duurzame uitstraling hoef je natuurlijk geen concessies te doen aan kwaliteit. Duurzaamheid is trouwens een ruim begrip, een soort containerbegrip. Alles wat te maken heeft met maatschappelijk verantwoord leven, het milieu, ecologie wordt al snel onder duurzaamheid geschaard. Bij de term ‘duurzaam’ gaat het om de levensbehoefte van de mensen die ze op dit moment hebben én hoe dit in de toekomst verder ontwikkeld kan worden zonder dat zijzelf, maar ook de economie of het milieu daarbij in gevaar komen.

 

Dubbelwandige BIO bekers met eigen print 

Op het containerbegrip zelf kan KoffiebekerDirect zelf niet veel invloed uitoefenen. Wel herkennen wij de ontwikkeling en anticiperen hierop door scherp te kijken bij onze productielocaties. Naar de mogelijkheid van het duurzaam produceren van koffiebekers, gecertificeerd volgens de norm die hiervoor geldt: EN 13432. Door het bedrukken van koffiebekers (in ons geval dubbelwandige bekers) op een duurzame wijze, blijven wij de economie stimuleren, het milieu zoveel mogelijk ontzien en een onze klanten te bedienen op de wijze zoals zij dat wensen. De biologisch afbreekbare dubbelwandige koffiebekers (ook wel Hot Cups genoemd) voldoen aan alle eisen en zijn leverbaar in drie formaten: klein, middel en groot. In inhoudsmaten betekent dit: 200cc (8oz), 300cc (12oz) en 400cc (16oz).

Koffiebekers drukwerk

Bio drinkbekers met standaard bedrukking

Met onze kennis en flexibiliteit zorgen wij dat je snel en origineel duurzaam je dranken kunt schenken. Duurzaamheid is populair. Ook bij de uitbreiding van het PackagingDirect assortiment speelt milieu een belangrijke rol. Bijvoorbeeld bij onze nieuwe Bio Koffiebekers met standaard bedrukking. Duurzame koffiebekers geproduceerd van FSC gecertificeerd papier en aan de binnenkant voorzien van een PLA (milieuvriendelijke) laagje (coating), gemaakt van planten. Houdt de koffie lekker op temperatuur en voorkomt lekkage. Het karton voor deze koffiebekers (met FSC keurmerk) komt dus uitsluitend uit verantwoord beheerde bossen. KoffiebekerDirect levert ze in twee formaten: 7oz/180cc en 8oz/200cc. De bekers zijn voorzien van een groene band en het bekende kiemplantlogo. De koffiebekers zijn dus 100% biologisch afbreekbaar en volledig gecertificeerd volgens EN 13432.