Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Bruidsauto huren, waar op letten?

Trouwauto

De trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in je leven. Daarom is het goed om alles goed voor te bereiden. Heb je al een bruidsauto gehuurd? Waar moet je precies op letten? Er zijn natuurlijk een heleboel dingen waar je rekening mee moet houden. In dit blog leg ik de belangrijkste drie punten uit waar je op moet letten bij het huren van een bruidsauto.

Oldtimer of moderne bruidsauto

Ben je fan van oude oldtimers of meer van moderne auto’s? Dit is een goede eerste afweging voor het zoeken naar een bruidsauto. Zodra je deze keuze hebt kunnen maken, kan je al een heleboel bruidsauto’s afstrepen. Zorg wel dat beide partners het overeen zijn.

Bruidsauto

Zoek een bruidsauto in de buurt

Wil je in de kosten besparen, zorg dan dat je een bruidsauto in de buurt kan huren. Dit scheelt al een heleboel voorrijkosten. Daarnaast is het ook makkelijker als je de auto gaat bezichtigen, dan hoef je natuurlijk niet zover te reizen. Zo bespaar je zowel in de kosten van de verhuurder, je eigen benzine en tijd.

Duidelijke afspraken

Krijgen jullie bij de bruidsauto een chauffeur of niet? Wordt de auto helemaal spic en span aangeleverd? Zitten alle kosten inbegrepen in de prijs? Antwoorden op dit soort vragen is natuurlijk fijn om van tevoren te weten zodat je op de belangrijke dag niet meer over na hoeft te denken. Zorg daarom altijd dat je duidelijk afspraken maakt met de verhuurder