Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Bruiloft in je tuin vieren? Deze tips helpen jou

Heb jij een super mooie tuin waar je dol op bent en ga jij bijna trouwen? Overweeg dan om in je eigen tuin je bruiloft te vieren! Hier zijn natuurlijk wel een aantal tips voor nodig om de mooiste dag van je leven extra speciaal te maken! Lees deze tips hier.

Bouw een prieel

Niks is mooiers dan een prieel in de tuin waar je in kan trouwen. Een prieel kan voor vele doeleinden gebruikt worden, maar vooral vroeger was het een plek waar mensen graag trouwde. Een prieel is met een doe het zelf handleiding gemakkelijk te bouwen. Hiervoor is het belangrijk om een goede basis te maken voor het prieel, zodat het niet instort wanneer je erop staat! Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een aannemer te huren die deze voor je in de tuin bouwt! Let op dat je een aannemer vindt die te vertrouwen is. Hiervoor kan je bij familie, vrienden of kennissen vragen of zij iemand kennen of je zoekt via internet een aannemer. Let daarbij wel op dat de aannemer transparant is over prijzen en afspraken.

Plant bloemen en planten in de tuin

Om je speciale dag nog mooier te maken kan je je tuin aanpassen naar de speciale gelegenheid. Ga hiervoor bijvoorbeeld naar het tuincentrum en haal bloemen en planten die passen bij jouw bruiloft. Plant ze in je eigen tuin om de tuin op te fleuren en in de juiste stemming te krijgen! 

Vergeet de versiering niet

Naast een prieel, planten en bloemen is het ook belangrijk om niet te vergeten dat versiering een groot onderdeel is van een bruiloft. Hiervoor kan je witte lakens gebruiken die je over je schutting of over de stoelen drapeert. Ook kan je ander soort versiering gebruiken zoals ballonnen of slingers.