Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Bubbel voetbal: een keer wat anders

Rennen, botsen, rollen, springen, stuiteren en vooral héél veel lachen: dat is een potje bubbel voetbal. Tijdens het spel, dat zowel in Nederland als het buitenland steeds populairder wordt, zitten de deelnemers van bovenaf tot aan hun middel in een grote opgeblazen bal, die tegelijkertijd als stootkussen en als valbreker werkt. Dat is maar goed ook: tijdens een potje Bubble Football, zoals de activiteit internationaal genoemd wordt, zijn de valpartijen niet op één hand te tellen. Reden dat bubbel voetbal zonder uitzondering garant staat voor een paar uur hilarisch spektakel. Handig is dat de activiteit op veel plekken gespeeld kan worden: in een weiland, een sporthal of op een sportveldje in de buurt. Verhuurder BubbelBal levert de bubbelballen op locatie, overal in Nederland.

Zo werkt het

Wie een paar uurtjes sportief bezig wil zijn, en daarbij vooral de lachspieren wil trainen, doet er dus goed aan eens voor een activiteit als bubbel voetbal te kiezen. Het spel leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een uitje met vrienden of collega’s. Ook voor een familiedag is het huren van de bubbelballen een uitstekend idee: het spel kan al gespeeld worden door kinderen vanaf 5 à 6 jaar. Hoewel voor de allerjongsten niet zozeer het voetbal van belang is, maar vooral het rollen en botsen. Kinderen vanaf ongeveer negen jaar kunnen echt een beetje voetballen, maar ook dan blijkt het tegen elkaar duwen en over de kop gaan belangrijker dan het winnen. En, vooruit, ook volwassenen zijn er vooral op uit elkaar eens flink te laten stuiteren.

Veiligheid

Daar leent bubbel voetbal zich dan ook uitstekend voor. De mogelijkheid om zonder consequenties toch redelijk hard op elkaar te botsen blijkt voor veel bubbelballers een verleiding die moeilijk te weerstaan is. Doordat spelers ook nog eens hun armen niet kunnen gebruiken is een stuiterende val nooit ver weg. Echter, doordat de bubbebal naast als stootkussen ook als valbreker dient, wordt het nooit echt gevaarlijk. Een zachte landing is in de bal gegarandeerd.

Bubbel voetbal op locatie

BubbelBal verzorgt bubbel voetbal op locatie door heel Nederland. Een mooi veldje in de buurt of een sporthal die gebruikt kan worden? BubbelBal brengt de opblaasbare reuzeballen erheen. Er is altijd een instructeur bij, die helpt met het opblazen en het spel uitlegt. Naast voetbal kunnen deelnemers er ook voor kiezen andere spelvarianten te spelen. Een potje bubbel voetbal valt tevens prima te combineren met andere activiteiten als Dart-Voetbal of Archery Attack. Meer weten? Neem eens een kijkje op de website.