Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Campagne party

Ga jij binnenkort een feestje geven en wil je dat graag iets specialer maken door een glas bubbels erbij te hebben? Een super leuk idee! Tijdens de feestdagen en verjaardagen wordt er graag een champagnefles getrokken om met vrienden en familie te kunnen proosten. Champagne is van zichzelf natuurlijk al heel feestelijk, maar je kunt het nog feestelijker maken door een er een champagne party van te maken. In dit blog lees je de leukste tips en tricks.

Je kunt bijvoorbeeld champagnecocktails maken en serveren. Zo kun je voor een feestelijk effect zelfs je glazen versieren door bijvoorbeeld glitters op het randje te doen.

Champagnecocktails

Zelf ben ik dol op champagne en drink het dan ook graag puur, maar van een cocktail valt altijd ook erg te genieten. En door deze twee te combineren maar je er helemaal een feestje van. Champagne ziet er natuurlijk direct feestelijk uit. Zo kun je een heerlijke Mimosa of Bellini maken. Als je echt voor het surprise effect wilt gaan kun je kiezen voor een Poinsettia, champagne Margarita of een Mojito met champagne. Op het internet zijn er veel recepten te vinden zo kun je vers fruit toevoegen, klassieke cocktails met champagne maken.

Je kunt de champagne voor deze recepten kopen op www.degoudenton.nl  . Op deze webshop vind je heel veel verschillende soorten en smaken champagne, dus er zal altijd wel iets lekkers voor jou tussen zitten. Je kunt heel makkelijk filteren op prijs en soort, dus het vinden van de juiste champagne heb je zo gedaan!