Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

De beste tips voor het organiseren van een feest in jouw tuin!

BBQ tuin

Tijdens de zomer is het erg leuk om een eigen feest te organiseren. Er zijn enorm veel verschillende zaken waar je rekening mee zult moeten houden tijdens het organiseren van een feest. Met de tips en ideeën in deze blog zorg jij ervoor dat je goed voorbereid een eigen feest kan organiseren in jouw tuin. Veel succes!

1.     Doe een BBQ van tevoren

Wat geeft er nou meer een zomers gevoel dan BBQ’en in de zon? Inderdaad! Vrijwel niets. Het is een heel leuk idee om een BBQ van tevoren te organiseren. Zo breng je de sfeer er van tevoren al in, waardoor het feest hierna los kan barsten.

Het is een goed idee om een hoop werk uit handen te geven als je ook al het feest moet organiseren. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is een bbq pakket bestellen. Zo hoef je niet langs alle supermarkten te gaan om vlees, salades en sauzen te kopen.

Het beste is om zo’n pakket te bestellen bij een online slager. Deze hebben vaak het lekkerste vlees (of vegetarische opties) voor jouw BBQ!

2.     Regel een DJ Booth

Wat bepaalt nou echt de sfeer van een leuk feest? De juiste muziek natuurlijk! Zo zou je zelf een DJ kunnen regelen. Dit is natuurlijk wel prijzig. Je zou daarentegen ook zelf een DJ Booth kunnen maken met een DJ controller. Er zal vast wel een bekende zijn die DJ kan zijn op jouw feest.

Door een DJ de muziek te laten regelen voorkom je dat er om de 10 seconde een nieuw nummer opgezet wordt (wat vaak tot ergernissen leidt). Verder komt het echt over als een knalfeest als je een DJ hebt!

3.     Maak een cocktailbar

Veel mensen vinden het lekker om cocktails te drinken in plaats van bier of wijn. Je zou daarom een eigen cocktailbar kunnen maken. Je kunt hierbij heerlijk zomerse cocktails aanbieden aan jouw gasten. Let wel op dat dit redelijk prijzig kan zijn natuurlijk.

4.     Besteed aandacht aan decoratie

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het organiseren van een tuinfeest is de decoratie. Jouw gasten zullen het fantastisch vinden als jouw tuin er gezellig en zomers uitziet. Je zou bijvoorbeeld slingers op kunnen hangen. Verder zou je discolampen kunnen plaatsen. Tot slot zou je ook ballonnen op kunnen hangen.