Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

De mooiste beeldende kunst van Utrecht maken

beeldende kunst Utrecht

beeldende kunst UtrechtMocht jij op zoek zijn naar beeldende kunst in Utrecht, dan hoef jij niet verder te zoeken. Het is namelijk mogelijk om dit helemaal zelf te maken, zodat jij een uniek stuk hebt. Dit heeft dan niemand anders en dat maakt het juist zo leuk. Dit heb ik laatst gedaan met mijn vrienden samen, want wij zochten iets speciaals om samen te doen. Nog geen van ons had dit eerder gedaan, dus dat leverde wel grappige situaties op. Het is namelijk een stuk moeilijker dan je zou denken en je hebt er echt een techniek voor nodig. Inmiddels heb ik die een soort van onder de knie, maar ik moet zeker nog wel wat meer oefenen voor ik echt mooie dingen kan maken.

Het eindresultaat

Toch is mijn beeldende kunst na deze cursus in Utrecht best wel leuk geworden. Ik heb hem dan ook met veel trots in mijn woonkamer staan en heb er zelfs al complimenten over gekregen. Dit had ik echt nooit verwacht, maar is toch altijd leuk om te horen. Deze dag was sowieso ongelofelijk gezellig en wij hebben ondertussen lekker gekletst. Mocht jij ook graag iets nieuws willen doen met andere mensen, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Werk In Steen.