Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Met DJ Bram feest jij als de allerbeste!

DJ Bram feest

DJ Bram feestDJ Bram feest is de beste die jij je maar kunt wensen. Ik spreek hierbij uit ervaring, want laatst heb ik het zelf meegemaakt. Het begon allemaal ongeveer een half jaar geleden toen mijn baas mij vroeg of ik iets wilde regelen voor het vijftig jarige jubileum van ons bedrijf. Dit zou gehouden worden op een vrijdagavond, dus niemand hoefde in principe de dag erna voor zijn werk vroeg op. Daardoor heb ik het opgevat als de hint dat het een heel erg groot succes moet gaan worden. Hiervoor heb ik alle consumpties en het eten geregeld, maar eigenlijk het belangrijkste is toch altijd wel de goede muziek. Ik had van tevoren een budget gekregen waar ik mijzelf aan moest houden, dus dit heb ik telkens in mijn achterhoofd gehad.

DJ Bram feest het beste

DJ Bram feest

Van een collega hoorde ik dat DJ Bram ook ooit op haar feest had en dat dit heel erg goed beviel. Diezelfde dag ben ik daarom nog een kijkje gaan nemen op zijn website om wat meer informatie in te winnen. Dit was er gelukkig genoeg en er stonden ook hele leuke artikelen op zijn blog. Hier heb ik er een aantal van gelezen tot ik voor de conclusie kwam dat dit de perfecte act zou zijn. Toen ik weer op mijn werk kwam ben ik het gaan overleggen met mijn supervisor en ook hij was enthousiast. Het boeken kon ik heel gemakkelijk doen door een mailtje te sturen, maar er zijn nog meer manieren waarop het kan. De prijzen zijn heel erg goed en daarom weet ik zeker dat dit bijna voor iedereen aantrekkelijk is. Ik kan het jou echt aanraden om een kijkje online te nemen, want daardoor krijg jij het beste beeld van wat hij allemaal te bieden heeft. Ik ben in ieder geval blij met mijn keuze!