Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Drank online bestellen

Bier

Drank online bestellen en wel bij het juiste adres is waarover ik mijn blog schrijf. Zelf ben ik namelijk net een restaurant gestart en ik vind het belangrijk dat niet alleen het eten goed moet zijn maar ook het drinken. Graag wil ik mijn gasten net even dat beetje meer keuze geven dan zij bij andere horecagelegenheden zijn gewent. Daarom ben ik eens op het internet op zoek gegaan naar het beste adres waarbij ik kan kiezen uit vele dranksoorten. Toen ik op de website van De Dranken Groothandel terecht kwam, was ik direct blij verrast. Al snel besloot ik om hier de drank online te bestellen.

Drank online bestellen

Drank online bestellen en zelf bepalen wanneer dit wordt geleverd

Drank online bestellen en zelf bepalen wanneer je dit geleverd wilt hebben? Ook dat kan bij De Dranken Groothandel. Wanneer je je bestelling gaat afronden dan kun je zelf de datum aanklikken waarop jij de bestelling wil ontvangen. Dit is erg prettig en ik kan inmiddels ook bevestigen dat je bestelling netjes verpakt aankomt. 

Dranken

De complimenten stromen binnen

De prijzen die dit bedrijf hanteert zijn erg laag en dat is voor een startende ondernemer als ik natuurlijk wel zo prettig. Bij de eerste bestelling die ik heb gedaan, heb ik al direct een schot in de roos door heerlijke wijnen te kunnen schenken voor mijn gasten. Zo kreeg ik namelijk direct al complimenten, over de heerlijke smaak van de wijn, van mijn gasten te horen. Uiteraard heb ik ook voldoende keuze in biersoorten en likeuren welke ook goed in de smaak vallen.

Bij dit adres kan ik van alles bestellen om het aanbod zo ruim mogelijk te houden op de menukaart. Hierdoor kan ik aan een ieder zijn smaak en wens voldoen. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant van dit bedrijf en ik zal dan ook beslist een tevreden klant blijven. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website.