Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

E-liquids kopen op smaak

Wanneer je je verdiept in de wereld van de e-liquids is het misschien juist nog lastiger om een keuze te maken. Het aanbod is namelijk groot en daarmee de twijfel. Zo zijn er bij de grootste aanbieder van e-liquids alleen al ruim 400 smaken op voorraad. e-liquids kopen kun je dan ook doen op basis van jouw smaak. De meest verkochte smaken zijn tabak, fruit en zoet. Bij zoet moet je denken aan smaken als vanille, appeltaart of bubblegum. Maar ook chocolade, limonade en custard behoren tot de mogelijkheden bij het e-liquids kopen. Frisse typjes gaan voor menthol en iedereen die wel eens wil experimenteren kijkt eens bij het bijzondere assortiment met anijs, kruiden en koffie of room. Ook rum, kokosnoot en noten staan hier gewoon op de lijst. Leef je uit!

E-liquids kopen op merk

Het kan ook voorkomen dat je een favoriet merk e-liquids wilt kopen. Hierop kun je bijvoorbeeld bij e-liquidmania gemakkelijk selecteren. Met ruim twintig merken in het aanbod, is het ook mogelijk om eens verder te kijken. Wat dacht je van Alien Vape, Liqua of Millers Juice? Alle merken hebben hun eigen kenmerken en specifieke smaken. De genoemde merken zijn slechts enkele uit het grote assortiment die direct beschikbaar zijn.

E-liquids kopen op PG/VG

Een andere manier om jouw e-liquids te kopen is door te kiezen op de verhouding van PG en VG. Deze ingrediënten vormen de basis voor vrijwel iedere e-liquid. VG staat voor de zachtheid en de hoeveelheid van de damp, terwijl PG het keelgevoel aangeeft. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de verhouding PG en VG? Schakel dan gerust de klantenservice in.