Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een avontuurlijk feestje of uitje beleef je zo!

lasergame huren

Wil je graag een avontuurlijk feest of uitje organiseren, maar heb je geen idee hoe dit moet? Lasergamen is hiervoor een hele geschikte oplossing. Het is een spel voor zowel jong als oud wat veel spanning met zich meebrengt. Bovendien kan je het voor een scherpe prijs zo regelen. Hier vertellen wij jou meer over.

Lasergame huren

Je kan lasergamen op locatie, maar je kan er ook voor kiezen om een lasergame te huren. Het voordeel hiervan is dat je veel meer vrijheid hebt en het gegarandeerd voor een geslaagd feestje of uitje zorgt. Je kan zelf het aantal laserguns kiezen, dit kan al vanaf 6 stuks en een onbeperkt aantal zijn. Bij een lasergame set krijg je diploma’s voor elke deelnemer en extra versier attributen geleverd, zoals een camouflagenet. Je hoeft alleen een datum te kiezen en vervolgens kan je het voor die dag huren. Het tijdstip kan je zelf beslissen. Bovendien kan je ze voor meerdere dagen huren, ideaal als je het met meerdere personen wilt spelen. De laserguns zijn vooraf volledig opgeladen. De locatie kan je zelf kiezen, dus binnen of buiten en in het licht of in het donker. Het kan zelfs thuis, waardoor je niet een heel eind hoeft te rijden. Ook regel je eten en drinken en eventueel obstakels waar iedereen zich achter kan verschuilen. Deze hoef je niet te regelen bij een bos, gymzaal of als je die zelf al hebt, omdat ze dan al aanwezig zijn. De volgende dag kan je de laserguns weer retourneren en dan ben je klaar. Je hoeft dus niet heel veel te regelen en hebt vooral veel vrijheid in het zelf bepalen bij een lasergame huren.

Wat maakt het avontuurlijk?

Lasergamen is een heel avontuurlijk en leuk spel. Dit komt doordat de straal pijnloos en onzichtbaar is, waardoor je niet kan zien wanneer iemand op jou schiet. Bovendien kan je vanwege de obstakels jouw tegenstanders niet goed zien, zeker niet als ze van achter aanvallen. Hierdoor blijft het spanningsniveau hoog. In het donker zie je elkaar nog minder goed, waardoor er nog meer spanning in het spel zal zijn. Het doel is om zo min mogelijk geraakt te worden en zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten. Als jij of jouw team dat is dan heb je gewonnen. Hierdoor krijgt iedereen een adrenalinekick om alles te geven om te winnen. Lasergamen lijkt ook echt vanwege de obstakels en de laserguns, die onzichtbaar en pijnloos zijn. Je kan jouw tegenstanders tot wel 50 meter raken en de laserguns maken ook geluid. Ook kan je zelf het gewenste soort munitie kiezen. Speel je het lasergamen vaker en is het niet meer zo leuk? Zorg er dan voor dat je het in een andere spelvorm speelt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het teamspel Deathmatch, Capture the Flag of Infected. Deze games zorgen voor een betere groepssfeer, meer actie, plezier en afwisseling. Verder maken de extra versier attributen, zoals camouflagenetten en de diploma’s het lasergamen nog leuker. Ook heb je meerdere levens, waardoor je niet meteen het spel hoeft te verlaten. Dit zorgt er dan ook zeker voor dat het spel spannend en leuk blijft. Organiseer daarom nu jouw lasergame feestje of uitje!