Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een cocktailbar huren doe je zo

Al jaren werk ik er hard naar toe, de dag dat ik mijn diploma zou ontvangen. Maar nu was de tijd al bijna aangebroken. Over een maand zou de grote dag zijn, dan moet ik mijn proefschrift verdedigen. Hier ben ik natuurlijk heel erg zenuwachtig voor, maar het betekend ook een einde van een lang tijdperk. Ik ben dan eindelijk klaar met studeren, dit is reden voor een groot feest. Dit grote feest is iets waar ik ook al een lange tijd mee bezig ben. Ik heb al mijn vrienden, familie, studiegenoten, buren en collega’s uitgenodigd. Omdat ik het feest in de zomer ga houden, heb ik een leuke strandtent afgehuurd. Het leukst lijkt mij dan om cocktails op locatie te hebben. Ik ben opzoek gegaan naar een leuk bedrijf die dit voor mij zou kunnen verzorgen. Al snel kwam ik bij Shake-it uit. De naam sprak mij al meteen aan. Ik zag direct een cocktailshaker voor mij die stond te schudden met een cocktailbeker. Of misschien wel leuke truckjes ermee zou kunnen doen.  

Een professionele cocktailshaker

Ik besloot om contact met Shake-it op te nemen. Vanaf toen geen enkel moment spijt gehad. Ze luisterden heel goed naar de wensen die ik had en hadden mij ook veel te bieden. Ik kon zelfs kiezen tussen verschillende soorten cocktailbar naar mijn smaak. Ik koos voor de loungebar, dit leek mij wel heel gaaf samen met de strandtent. Ook zou er een professionele cocktailshaker achter de bar staan die al mijn gasten zou voorzien van heerlijke cocktails. Voor de gasten die nog niet veel ervaring of de cocktails niet uit hun hoofd weten zal er ook een mooi cocktailmenu liggen vertelde de medewerker mij. Ook zullen zij zorgen voor de glazen, de rietjes en servetten. Dit scheelt mij dan weer een hoop stress op die drukke dag. 

Een mobiel bar

Nadat ik alle afspraken had gemaakt ben ik nog een beetje blijven rondneuzen op de website van Shake-it. Ik zag dat ze ook een mobiele bar verhuren. Dit zou wel heel leuk zijn op een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Deze mobiele bar is in allerlei maten verkrijgbaar. Het handige van deze bars is dat ze ook gepersonaliseerd kunnen worden. Er kunnen bijvoorbeeld stickers op de bar komen. Ook kan er bij deze mobiele bars personeel worden ingehuurd of speciale barconcepten. Denk hierbij aan smoothies, sappen of wijn bier en fris. Er zijn dus verschillende barconcepten te kiezen bij deze mobiele bars. Ik was hier zeker over te spreken en ga dit onthouden voor als ik nog een keer een leuk (bedrijf)feestje heb.