Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een compleet buffet bestellen?

Gaat u een feest of evenement geven en wilt u uw gasten een compleet buffet voorschotelen? Dan zijn er een hoop aanbieders waar u terechtkunt. Wij kennen een partij waar u heerlijke buffetten van een goede kwaliteit kunt bestellen. Het bedrijf dat wij aanbevelen is Lumineux. Benieuwd wat de voordelen en mogelijkheden zijn van het bestellen bij dit bedrijf? We leggen u in deze blog alles uit wat u moet weten.

Opties buffet bestellen

Bij Lumineux vindt u diverse koude en warme buffetten voor diverse dagdelen, smaken en budgetten. Wilt u een gezellig ontbijt of lunch houden met bijvoorbeeld uw collega’s? Kies dan voor een compleet verzorgd ontbijt- of lunchbuffet. Bent u eerder op zoek naar een koud en warm buffet voor bij een feest? Geen probleem bij Lumineux. Van Italiaanse buffetten tot visbuffetten en stampotbuffetten: u kunt het allemaal bestellen bij Lumineux. Natuurlijk kunt u ook een heerlijk dessertbuffet bestellen. Geef aan voor hoeveel personen u het buffet nodig heeft en de cateraar zorgt ervoor dat er genoeg is voor elke gast. Daarbij worden ook materialen geleverd, zoals borden en opscheptangen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken.

Buffet bezorgen

Als u kiest voor een buffet bestellen bij Lumineux dan weet u zeker dat de kwaliteit goed is en dat alle producten vers zijn bereid. Daarbij wordt het buffet bij u op locatie afgeleverd. Dit is mogelijk door de hele Benelux. Zijn uw gasten uitgegeten? Laat het dan aan dit bedrijf weten en het buffetmateriaal wordt opgehaald. Zo hoeft u dus zelf niet meer in de keuken te staan voor de afwas. Ideaal, nietwaar?!