Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een goede kapper in Uithoorn

Eerdaags heb ik een groot feest en hiervoor wil ik mijn haren door een goede kapper Uithoorn laten knippen. Deze kapper heet Jack’s Sisters en hier werken zeer professionele kappers en kapsters. Omdat ik zelf er nog niet uit was hoe ik mijn haren wilde hebben , heb ik eerst met de stylist een gesprek gehad voordat deze aan de slag ging. Op advies van de stylist werden mijn haren ook geverfd, de kleur bleef nog even een verrassing. Hier bij deze hairstylist kunnen zowel mannen als vrouwen terecht. Behalve dat ze hier bij Jack’s Sisters met natuurlijke haarproducten werken is iedereen ook zeer professioneel. 

Een verbluffend resultaat

Nadat ik een afspraak bij de kapper in Uithoorn had gemaakt, was ik naarstig op zoek naar leuke kapsels. Best wel moeilijk om iets te zoeken terwijl je niet eens weet of het wel bij mij zal passen. Samen met de foto’s die ik uit tijdschriften had geknipt ben ik naar Jack’s Sisters gegaan met de vraag of deze kapsels wel iets voor mij zouden zijn. Omdat de hairstylist al vele jaren ervaring heeft met verschillende kapsels kon zij mij goed informeren of de betreffende kapsels iets voor mij waren. Mijn kapsel ziet er bijzonder mooi uit en ben ik klaar voor het grote feest.