Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een groot feest van je bruiloft maken

Je houdt van elkaar, bent al een aantal jaren samen en wellicht heb je al kinderen (op komst). Kortom, het is tijd voor de bruiloft. Maar hoe zorg je ervoor dat je bruiloft naast de leukste dag van je leven, ook het leukste feest van je leven wordt? In deze blog worden een aantal tips gegeven hoe jij ervoor zorgt dat jouw bruiloft de mooiste dag van je leven wordt.

De gasten

Het belangrijkste om mee te beginnen; de gasten. Sommige houden er meer van om het intiem te houden met de belangrijkste personen in je leven naast je terwijl anderen juist iedereen erbij willen hebben. Ga allereerst samen na wat jullie willen; willen jullie groots en feestelijk uitpakken, of wil je het toch liever wat kleiner en romantischer houden? Daarnaast is het natuurlijk ook een optie om beide te doen. Je kan met weinig mensen erbij het ja-woord aan elkaar geven, om vervolgens groots uit te pakken op het feest waarbij iedereen aanwezig kan zijn. Een ander ding is dat je alleen de mensen uitnodigt die je echt op je bruiloft wilt hebben. Je hoeft de mensen waar je nooit echt een goede klik mee hebt gehad niet uit te nodigen omdat het anders sneu voor degene is, het is namelijk jullie dag dus hoef je ook geen sociale druk te voelen jegens anderen. Jullie bepalen wie je op de dag van je leven wilt hebben!

De ruimte

Nadat je weet wat voor bruiloft je wilt, weet je ook hoe groot de ruimte moet zijn. Ga dus ruim van te voren op zoek naar een leuke, romantische ruimte. Tip: ruimtes aan een meer kunnen ontzettend romantisch zijn. Ga maanden van te voren op zoek naar een geschikte ruimte, zodat jij zeker weet dat je de ruimte krijgt die jij tot je beschikking wilt. 

Maak gebruik van een dj

Uiteraard wil je de bruiloft afsluiten met een goed feestje, wellicht zelfs met lichtshow en al erbij. Ga daarom op zoek naar een geschikte bruilofts dj. Bij artisticproductions heb je ontzettend goede dj’ s zitten waarmee je van te voren goed mee om de tafel kan zitten, waardoor zij perfect kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften. Hierdoor krijg je geheid het beste feest als afsluiter!