Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een Q-Music foute party boeken; de avond van je leven

Q-Music foute party boeken

Wil jij een Q-Music foute party boeken? Dan kun je hiervoor het beste terecht bij bekendeartiestenboeken.nl. De hele avond dansen op de meest foute nummers, wat wil je nog meer?! 

Q-Music foute party boekenDansen op foute nummers

Voor mijn werk moest ik een feest organiseren en er was besloten om voor een Q-music foute party te gaan. Bij dit feest dans je op de meest gekste en foutste nummers en dat leek ons te gek. Na een zoektocht via het internet kwam ik uit op Bekendeartiestenboeken.nl, daar kun je een Q-music foute party boeken met alles erop en eraan. Zo bestaat het arrangement uit een indrukwekkende DJ booth, bestaande uit maar liefst 18 TFT schermen voor video en visuals, een spetterend decor met led en bigscreens. En natuurlijk de muziek wordt ook volledig verzorgd. Ook is het mogelijk om een lasershow erbij te boeken, waardoor het feest nog spectaculairder wordt.

Wat een fantastisch feest!Q-Music foute party boeken

De informatie op de website sprak me erg aan en ik wist zeker dat mijn collega’s dit ook leuk zouden gaan vinden! De prijs viel op zich binnen ons budget, dus ik besloot de stoute schoenen aan te te trekken en het boekingsformulier in te vullen. Ik kreeg al snel een telefoontje van het evenementenbureau om alles nog iets beter door te spreken. Ik maakte al onze wensen kenbaar en de medewerker nam deze mee in de organisatie. Vervolgens kreeg ik een offerte van de kosten, welke iets hoger uitvielen, omdat wij nog een lasershow erbij hadden besteld. We moesten snel de knoop door hakken wegens meerdere opties op boekingen. 

De knoop was snel doorgehakt. Het feest zelf was onvergetelijk. Samen met alle collega’s hebben we zoveel lol gehad en gedanst op de meeste foute nummers. Het was een feest waar we nog lang over door zullen praten, dat weet ik zeker!