Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een uniek bruidsboeket in Rotterdam kopen

Ben je op zoek naar een mooi bruidsboeket Rotterdam, kijk dan eens op de site van  Mullers Floral Art. Om contact met hun op te nemen kan je het beste het contactformulier op hun site invullen of telefonisch contact opnemen. Zij nemen dan voor de bruiloft contact met je op om de belangrijkste dag van je leven door te nemen. Naar aanleiding hiervan kunnen zij inschatten welke bloemen het beste bij jou passen. Natuurlijk mag je zelf bepalen welke kleur het gaat worden, maar dat kan je beter aan de medewerkers van Mullers Floral Art over laten.  

Een mooi resultaat

Nadat ik een afspraak met de medewerker van Mullers Floral Art heb gehad, heeft deze een aantekening gemaakt hoe mijn bruidsboeket Rotterdam eruit moet gaan zien. Omdat er hier niet met standaard bloemen wordt gewerkt weet ik bijna 100 % zeker dat het resultaat meer dan mooi zal worden. 

Onze dag was een bijzonder mooie dag. Vooral de kleuren van de corsages en de andere aankleding van onze feestlocatie waren zo mooi aangekleed. De bos bloemen die speciaal voor mijn bruiloft waren gemaakt staan nu nog op de vaas. het is de bedoeling dat deze worden gedroogd en in een speciale lijst worden gezet.