Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een zeer geslaagd feest dankzij catering Den Haag

Met de enorme goede hulp en het lekker eten van catering Den Haag is ons feestje niet in het water gevallen. Omdat wij al 25 jaar waren getrouwd wilden wij een feest organiseren. Hiervoor hadden wij de hulp van een catering, A nice taste, ingeschakeld. De catering zorgde ervoor dat de aankleding, decoratie, de op- en afbouw van tafels en stoelen en het schoonmaken achteraf werden geregeld. Zelfs is het mogelijk om hun bediening inschakelen. Er werden lekkere hapjes gemaakt voor de gasten die binnen kwamen en toen gebeurde het. Wij kregen een telefoontje van de kok die bij ons thuis al het eten zal bereiden, deze kok was ziek…. 

Help!!

Verschrikt vertelde ik dit aan mijn echtgenoot dat de kok ziek was. Toevallig hoorde één van de medewerkers dit van de catering, A nice taste, uit Den Haag. Deze medewerker was druk bezig om alle tafels te dekken en hoorde mijn paniek en gelukkig maar. Want ook bij A nice taste kan je een kok inhuren die thuis al het lekkere eten maakt, probleem opgelost.

Wij hebben de hele avond tijdens ons feest heerlijk genoten van alle lekkere hapjes en het eten welke door de medewerkers van A nice taste waren gemaakt.