Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Evenses zorgt voor een onvergetelijk feest voor iedereen

Evenementenbureau Evenses

Voor een onvergetelijke belevenis kun je terecht bij Evenses. De vele keuzemogelijkheden van diensten zorgen ervoor dat er voor iedereen wel iets is wat in de smaak valt. Als het nou gaat om een bruiloft, een beurs of een bedrijfsfeest, Evenses is de plaats om op zoek te gaan naar muziek om de gelegenheid kleur te geven. Zowel particulieren, horeca en bedrijven kunnen Evenses inhuren om hun feest extra glans te geven. Naast muziek levert Evenses ook andere vormen van vermaak. Hierbij kan gedacht worden aan een goochelaar, een fotograaf of dansgroepen. Daarnaast verzorgt Entertainmentbureau Evenses alles wat nodig is om deze artiesten te laten schitteren. Zo worden bijvoorbeeld licht en geluid van professionele kwaliteit geleverd. Alles wordt perfect geregeld waardoor elke feest een succes wordt. Zelfs een casino op locatie is niet te gek voor Evenses.

Evenses

Altijd beschikbaar en een vlekkeloze reputatie

Evenses organiseert verzorgt de muziek in heel Nederland en België. In grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Utrecht zijn al vele feesten voorzien van fantastische muziek wat geleidt heeft tot vele uiterst tevreden klanten. De gemiddelde beoordeling is dan ook niet voor niets een 9,5. Verantwoordelijk zijn voor de professionele muziek op duizenden feesten heeft geleid tot veel expertise. Het mag dan ook duidelijk zijn dat alles tot in de puntjes uitstekend verzorgt is. Onze referenties en enthousiaste klanten zijn het bewijs dat Evenses zorgt voor een onvergetelijke gebeurtenis. Onder andere grote bedrijven behoren tot onze klanten. Zo zijn Samsung, Armani, Ikea en Red Bull tevreden klanten die graag gebruik maken van onze diensten.

Evenses

De selectie van acts en performers

Evenses heeft een uitgebreide selectie van artiesten. Zo zijn er jazzbands, echte Hollandse feestmuziek, rappers, DJ’s en dansgroepen in te huren. Uiteraard verzorgen wij ook optredens van de grootste en meest bekende artiesten. Een paar voorbeelden hiervan zijn; De Jeugd van Tegenwoordig, George Baker, Nick en Simon, Karin Bloemen, Racoon en Miss Montreal. Dit is slechts een kleine greep uit ons ruime aanbod van de beste en meest populaire muziekacts van Nederland. Mede door het grote aanbod is Evenses een succes en een uitstekende optie voor iedereen die een feest of speciale gebeurtenis te vieren heeft. Alle aangeboden acts en artiesten zijn persoonlijk bekend bij Evenses. Dat betekent dat we al jarenlang met ze samenwerken en een vertrouwensrelatie hebben opgebouwd met onze performers. Daarnaast is het voor de organisatoren mogelijk om vooraf telefonisch kennis te maken met de vele fantastische artiesten die ingehuurd kunnen worden via Evenses. Bovendien zijn alle prijzen all-in. Dat wil zeggen dat ze van tevoren gecommuniceerd zijn en klanten achteraf niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Zo regelt Evenses het transport, de benodigde techniek en het materiaal. Bovendien is de klantenservice 24 uur per dag beschikbaar voor alle opmerkingen of vragen. Evenses zorgt ervoor dat uw feest altijd door kan gaan. Mocht een artiest door ziekte of een andere vorm van overmacht uitvallen, dan wordt er een waardige vervanger in overleg met de klant geregeld. Kortom, bij Evenses kan iedereen terecht die van een feestje een spetterende en onvergetelijke gebeurtenis wil maken.