Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Feestje organiseren, ga naar Haarlem evenementen

Haarlem evenementen kan je helpen bij het organiseren van een geslaagd feest. East Side is het bureau in Haarlem voor besloten evenementen die echt iets toevoegen. Zo kan je hier ook artiesten en hosts boeken. Wat denk je van Jan Smit of Racoon, maar ook DJ Roog bestaat tot de mogelijkheden. Je roept maar en dit bedrijf gaat ervoor zorgen dat je vraag ook werkelijkheid gaat worden. Omdat ik in de feestcommissie zit van het bedrijf waar ik werk, mag ik ook deze keer weer een mooie avond organiseren. Om te beginnen heb ik eerst een afspraak gemaakt met East Side om te vertellen wat ik precies wilde organiseren en te of dit ook allemaal haalbaar is. 

Een super feest

Doordat ik mijn wensen aan Haarlem evenementen had doorgegeven zijn zij voor mij aan de slag gegaan. Het enige wat ik nog moest regelen waren de uitnodigingen en de flyers om het feest aan te kondigen. Het bureau heeft de rest geregeld en daar was ik enorm blij mee. Zelfs de artiest die ik wilde hebben hadden zij geregeld en kwam ons de hele avond vergezellen.

Wanneer je een super leuk en goed geregeld feest wilt hebben dan moet je beslist eens op de site van East Side gaan kijken.