Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Geweldig feest dankzij de event planner

Door de geweldige hulp van de event planner, kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagd feest. Via Mullers Floral Art hebben wij de hulp gevraagd voor het organiseren van een zeer groot feest. Deze werd gegeven omdat wij met ons handbalteam kampioen zijn geworden en natuurlijk laten wij dat als een vereniging dit niet zomaar stilletjes voorbij gaan. Maar om een feest te regelen komt zoveel bij kijken, daarom leek het ons verstandig om dit uit handen te geven. Immers heeft het bedrijf Mullers Floral Art jarenlang ervaring op dit gebied. Zo kunnen zij van een ruimte echt een feestelijke ruimte maken.  

Een zeer geslaagd feest

Na het gesprek met de event planner, is deze voor ons aan de slag gegaan. Wij hebben wel doorgegeven wat wij wel en wat wij niet wilden hebben op dit feest, maar over het algemeen hebben wij bijna alles uit handen gegeven. Echter was ons thema wel handbal en daar wilden wij dan ook de sfeer in hebben.

Iedereen heeft zich bijzonder goed vermaakt op het feest. De medewerkers van Mullers Floral Art zijn er goed in geslaagd om van de feestruimte een gezellig geheel te maken. Tevens hebben zij het thema handbal goed in beeld gebracht.