Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Gezellig borrelen in Amersfoort

Elke week gaan wij met een aantal collega’s gezellig borrelen Amersfoort. Dit doen wij standaard in het Eemcafé, voor ons altijd een feest om hierheen te gaan. Hier is bijna elke week wel iets leuks te beleven, zoals live muziek, bands en dj’s. Onder het genot van een lekker drankje en hapje sluiten wij op deze manier onze drukke werkweek af. Vaak is het de bedoeling dat wij rond tien uur weer naar huis gaan, maar vaak is het zo gezellig dat wij tot in de late uurtjes hier nog aan het genieten zijn van de geweldige sfeer. Wil je ook een gezellige avond hebben, dan moet je het internet in de gaten houden.  

Wederom een zeer gezellige avond gehad

Hier in het Eemcafé zijn vaak evenementen te beleven, zoals:

  • Live muziek
  • Karaoke
  • Comedy night
  • Thema avond

Vorige week was het karaoke avond en dat leek ons een keer geweldig om mee te maken. Voordat wij naar binnen liepen riepen een paar collega’s dat zij beslist niet op het podium zouden gaan zingen. En ja, je raad het al, wie stonden er bijna de hele avond op het podium….?

Het was een zeer gezellige avond, één van de zovelen die wij hier al hebben meegemaakt. Onze week wordt altijd op een bijzonder leuke manier afgesloten, door hier lekker te gaan borrelen in Amersfoort en wij hopen dit nog heel lang te kunnen doen.