Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Goed in je vel, goed in je kleding

Het is alweer bijna zomer. Ja, 2021 vliegt voorbij en de wereld om ons heen verandert voortdurend. Wijzelf horen daar ook bij. Het is in deze tijd belangrijker dan ooit om in de spiegel te kijken en blij te zijn met wie je bent en hoe je eruitziet. In deze blog vertel ik je hoe kleding daaraan bij kan dragen deze zomer. Lees je mee?

Lekker in het zonnetje

Het warme weer is hier. We trekken dus massaal de korte broeken en de zomerjurkjes uit de kast om ons een beetje te bewapenen tegen het warme weer. Maar ja, dan moet je je daar natuurlijk wel goed in voelen. Een gezonde geest in een gezond lijf, zeggen ze toch? Een goede stap, nu het weer warmer wordt en we meer naar buiten kunnen, is om in beweging te komen en goed voor je lichaam te zorgen. Niet alleen knapt het daar aan de buitenkant van op, dat doet het ook vanbinnen; je voelt je beter. En dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste.

Zoek de kast uit

Dan is het tijd om uit te zoeken waar je dat prachtige en sterke lichaam in kleedt. Aan het begin van de zomer zoek ik altijd mijn kast uit. Alles wat ik al een jaar niet meer gedragen heb, gooi ik weg. Zo blijft het opgeruimd en kan ik anderen blij maken met de spullen die ik niet gebruik. Twijfel je? Houd het dan nog maar even in je kast maar blijf wel kritisch! Daarnaast stel je veel liever een outfit samen uit een kast die er vanbinnen mooi en opgeruimd uitziet en waar je wat in kan vinden dan een groot rommelhok.

Betaalbaar merk

Ik draag zelf ook graag merkkleding, dus als ik voor nieuwe spullen ga kijken, kom ik daar vaak uit. Maar dat betekent niet dat ik al mijn geld over de balk wil smijten. Gelukkig zijn er merken die meer betaalbaar zijn dan anderen. Guess is er zo één. Dit merk is zeer goed betaalbaar maar hun kleding blijft ondanks de lagere prijs van hoge kwaliteit. Dat maakt hun kleding en accessoires meteen duurzaam, je doet er immers ook langer mee.

Verwen jezelf

En zo af en toe mag je jezelf ook verwennen met iets moois. Zo werp ik graag een kijkje in de collectie van Versace jeans couture. Hier hebben ze allerlei soorten prachtige kleding. Kledingstukken die een statement maken in je kledingkast en je outfit naar een hoger niveau tillen zonder dat het alleen maar om aandacht schreeuwt. Prachtig voor de zomer, maar ook voor ieder ander seizoen.