Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Goede kapsalon in Oud Beijerland

Het is weer tijd geworden om naar de kapsalon Oud Beijerland te gaan. Aankomend weekend hebben wij een groot feest en het is de bedoeling om daar een beetje netjes voor de dag te komen. De outfits hangen al klaar, alleen moeten wij nu nog de haren netjes in model krijgen. Maar ook dat is geen enkel probleem, voor vandaag staat er dan ook een bezoek aan de kapper in onze agenda.

Bij Quality One Hairsalon werken alleen maar zeer goed opgeleide hairstylisten. Zo volgen zij regelmatig cursussen om van de laatste trends op de hoogte te blijven.  

Wij zijn er helemaal klaar voor

Nadat wij een bezoek aan kapsalon Oud Beijerland hebben gehad, zijn wij er klaar voor om te gaan feesten. Omdat ik deze keer mijn haren wilde verven maar niet wist in welke kleur, heb ik dit aan de kapper overgelaten. Natuurlijk in overleg heeft deze een mooie kleur in mijn haren gedaan en ik kan zeggen dat ik er zeer tevreden over ben. Tevens heeft mijn vriend ook een totaal andere look gekregen, deze look maakt hem alleen nog maar knapper. Heb je ook interesse naar een trendy look, maak dan snel een afspraak bij deze kapperszaak.