Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Het adres voor de mooiste bruiloft kleding

Onze dochter gaat trouwen en daarvoor was zij op zoek naar bruiloft kleding. Als ouders hadden wij haar beloofd dat wij deze kleren voor onze rekening zouden nemen, dat is als het ware een soort traditie in onze familie. Maar niet alleen voor haar was het de bedoeling om wat moois te kopen, ook voor ons zelf waren wij op zoek naar iets aparts. Per slot is het wel onze dochter die in het huwelijksbootje stapt, een gebeurtenis die je maar één keer in je leven mee gaat maken. 

Een bijzonder mooi model

Omdat ik al eerder bij het atelier van Jos Exler ben geweest en hier zeer mooie, maar unieke modellen voorbij zag komen, leek het mij leuk om hier ook heen te gaan om voor de bijzondere dag iets moois te laten maken. Mijn dochter had al wat tekeningen gemaakt hoe haar bruiloft kleding er ongeveer uit moest gaan zien. Nadat wij onze wensen aan Jos Exler kenbaar hadden gemaakt, is zij ermee aan de slag gegaan. 

Het resultaat is verbluffend, allees is bijzonder mooi gemaakt. De jurk voor de bruid is een uniek model. Maar ook onze kleren zien er heel apart uit. Wij verheugen ons nu nog meer op deze bijzondere dag en wij weten zeker dat wij allemaal de blits gaan maken.