Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Kassawagen huren voor een groot evenement

Kassawagen

Voor een groot evenement wilde ik graag een kassawagen huren. Ik loop namelijk stage bij een evenementenbureau en voor het eerst mag ik meehelpen om iets te organiseren. Dat vind ik echt heel erg leuk. Mijn stageplek heeft mij op die manier best een grote verantwoordelijkheid gegeven en ik wilde ervoor zorgen dat er niets mis gaat. Het evenement vond plaats in een groot park net buiten een grote stad. Er werden allemaal leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook waren er heerlijke eetgelegenheden voor als jij trek had gekregen en er was ook een smoothie kraampje voor als jij dorst had.

Evenement

Kassawagen regelen

Mijn taak was om de kassawagen te regelen voor het evenement. Daar konden mensen muntjes kopen die zij dan weer bij de andere kraampjes konden inleveren. Het was dus erg belangrijk dat de wagen er was. Ik besloot om telefonisch contact op te nemen. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Aan hem legde ik uit dat ik opzoek was naar een veilige wagen met een kassa. Ik was erg blij om te horen dat zij er nog een beschikbaar hadden voor de datum van het evenement. Ik sprak met hen af dat zij hem op de locatie zouden brengen een paar uur voordat het evenement startten.

Evenement

Een groot succes

Op de dag van het evenement werd tot mijn grote opluchting de kassawagen precies op tijd geleverd. De medewerkers waren heel vriendelijk en legde alles aan mij uit. Het was allemaal erg overzichtelijk en de wagen was goed beveiligd. De hele dagen kwamen mensen er om munten te kopen en het liep op rolletjes. Ik ben heel erg blij dat het evenement zo’n groot succes was. Mijn baas is heel erg tevreden over mij. Achteraf heb ik het bedrijf die de wagen gebracht heeft hartelijk bedankt en ik raad ze zeker ook aan jou aan.