Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Jouw eigen kinderboeken maak je hier

kinderboek maken via Bookadew.nl

Kinderboeken, ook veel volwassenen zijn er dol op. Een kinderboek wordt echter gemaakt om voor te lezen aan kinderen en om door kinderen zelf te lezen als ze zover in hun ontwikkeling zijn. Een kinderboek maken via Bookadew.nl heb je dat weleens overwogen? Een boek dat je straks aan de kinderen voorleest voor het slapen gaan. Jij kent jouw kinderen en waar hun interesses naar uit gaan. 

Hoe bijzonder is het als jij zelf de verhalen verzint die je later gaat voorlezen of die de wat oudere kinderen zelf kunnen lezen? Dit ligt binnen je bereik als je naar de site gaat van Bookadew.nl. Zij maakt van jouw verhalen een prachtig boek. Welk onderwerp gaat het worden?

kinderboek maken via Bookadew.nl

Bijzonder kinderboek maken via Bookadew.nl   

Jouw kinderen en/of kleinkinderen zijn heel bijzonder voor je. Je wilt graag iets speciaals voor hen doen, iets waar ze later nog eens op terug kunnen kijken. Is een kinderboek maken wellicht een leuk idee? Verzamel leuke korte verhalen voor de allerkleinsten en laat deze afdrukken in een prentenboek via Bookadew.nl. 

Datzelfde doe je voor de oudere kinderen in de vorm van een kinderboek in plaats van een prentenboek, al zal een prentenboek ook voor de oudere kinderen nog erg leuk zijn om te bekijken. Een kinderboek maken via Bookadew.nl en je bent verzekerd van goed resultaat. Stuur jouw verhalen in en medewerkers maken er iets fraais van. De werkwijze vind je op haar site.