Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Kom feesten bij Vrienden Van de Hoeck

Vrienden Van de Hoeck

Samen met mijn vriendinnen ga ik heel vaak naar het gezellige café Vrienden Van de Hoeck. Daar komen wij het liefst een aantal keer per week om gezellig bij te kletsen. Ook genieten wij daar vaak van wat drankjes en dansen wij totdat het sluitingstijd wordt. Zelf vind ik het altijd erg gezellig om iets samen met mijn vriendinnen en vrienden te doen. Als vanaf dat ik jong was kom ik in dat café dus ik heb daar veel herinneren. Ongeveer drie maand geleden ging ik er ook heen om uit te gaan en toen leerde ik een hele leuke man kennen.

Vrienden Van de Hoeck

Het gezelligste café

Samen met mijn vriendinnen had ik eerst bij mij thuis gegeten voordat wij naar Vrienden Van de Hoeck gingen. Daar aangekomen te zijn gingen wij eerst aan de bar zitten. Daar beginnen wij altijd een leuke avond. Toen het al wat later werd kwam ik opeens een man tegen. Hij vroeg of ik met hem wilde dansen. Na een erg leuke avond vroeg hij mij of ik met hem op date wilde. Dat leek mij echt leuk en sinds een tijdje is het mijn vriend. Wat ben ik blij dat ik die avond naar het gezelligste café van de stad ben gegaan.