Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Laat je feest niet in het water vallen, ga een Truss overkapping huren

Wij gaan een Truss overkapping huren voor het feest wat wij aanstaande weekend willen geven. Helaas zijn de weersverwachtingen niet zo goed voor het weekend en daarom hebben wij besloten om een grote tent te huren. Zo weten wij zeker dat het feest niet in het water zal vallen. Via Ultrasound Productions heb je de mogelijkheid om alles te huren voor een zeer geslaagd feest. Zo kan je hier overdekte podiums huren, maar ook geluidsapparatuur en alles wat je hiervoor nodig hebt. Dus alles op het gebied van licht-, geluid- en beeldapparatuur kan je hier huren.  

Een super feest

Wat een geluk dat wij toch maar hebben besloten om een Truss overkapping te huren, want nog geen uur nadat het feest was begonnen braken de buien los. Maar het feest heeft daar geen hinder van ondervonden en iedereen heeft een top avond gehad. 

Ultrasound Productions heeft veel meer in huis dan alleen maar tenten verhuur. Zo kan dit bedrijf je ook helpen wanneer je op een beurs wilt staan met een stand. Zij zorgen ervoor dat jij met de juiste beursstand op de markt kan staan om zo je producten aan de man te brengen. Genoeg redenen om eens op de website van dit bedrijf te kijken voor de mogelijkheden.