Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Lasergamen in Eindhoven, een onvergetelijke ervaring

lasergame Eindhoven

Wil je binnenkort een lasergame party of uitje organiseren, maar weet je nog niet waar? Eindhoven heeft zeer veel mooie plaatsen waar je kunt lasergamen. Daarbij heb je zelfs keuze uit indoor of outdoor. En als je een lasergame huurt kun je het zo leuk maken als je maar wilt. Wij leggen jou graag uit hoe je een lasergame in Eindhoven heel gaaf maakt en wat uiteraard de opties qua locaties zijn.

Welke opties heb je met lasergamen in Eindhoven?

In Eindhoven zijn er veel indoor en outdoor locaties. Het is immers een grote, mooie stad en je kunt er zelfs in het winkelcentrum lasergamen, als je dat leuk lijkt. Gaat het regenen, dan kun je zo indoor lasergamen. Bij de outdoor locaties kun je bijvoorbeeld denken aan Strijp, de Stratumse hei, park Eckhart of Schuttersbos. Maar je kunt ook kiezen voor een bedrijfsterrein, schoolplein of parkeerplaats. Net wat jij wilt.

Als indoor locatie kun je juist weer denken aan Indoor Sportcentrum Eindhoven, het overdekte winkelcentrum Woensel of De Genneper Hoeve. Wil je liever iets wat makkelijker te regelen is? Dan kun je het beste kiezen voor een battlefield op kantoor, school of gewoon thuis. Kijk wel of er al obstakels aanwezig zijn. Dit is vaak bij een gymzaal of in een bos wel het geval. Zo niet, dan zul je deze nog erbij moeten regelen, maar dit is gelukkig zo gedaan.

Hoe maak je de beleving nog gaver?

Als je een lasergame set huurt heb je heel veel keuzevrijheid. Daardoor kun je het zo gaaf maken als je maar wilt. Of je het nu met een kleine of grote groep speelt. Ook kun je het net zolang spelen als je maar wilt. Door korte rondes aan te houden van ongeveer 15 minuten en verschillende teams af te wisselen, zal het energiepeil en spanningsniveau hoog blijven. 

Maar je kunt de spanning ook verhogen. Speel lasergamen bijvoorbeeld in het donker of huur extra attributen in. Denk bij dit laatste aan rookmachines, een lichtset, soldaten uniformen of camouflagenetten. Worden de deelnemers het lasergamen na een tijdje zat of hebben ze het al vaker gespeeld, dan kun je het in andere spelvormen gaan spelen. Spelen ze de hele tijd in teams tegen elkaar, dan zou je dit nu ook individueel kunnen doen. 

Na een tijd zullen de spelers honger en dorst krijgen. Lasergamen vergt namelijk veel energie. Daarom is het handig om voor voldoende eten en drinken te zorgen, eventueel in een koelbox. Je zou ook een BBQ kunnen neerzetten of bij een grote groep een friet- en ijskar kunnen huren. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij een bedrijfsuitje of familiedag. En het zorgt ervoor dat iedereen na afloop gestimuleerd wordt gezellig met elkaar te kletsen.

Wil je ook zo’n gaaf lasergame feest organiseren voor een voordelige prijs? Huur dan een lasergame set en maak er een onvergetelijke dag van.