Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Lekkere vis online bestellen

vis online bestellen

Geef jij eerdaags een feestje en wil jij ook vis online bestellen, kijk dan eens op de website van Sijbers. Dit bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is echt een absolute aanrader. Meerdere keren per maand ben ik wel in deze winkel te vinden. De ene keer eet ik daar dan een lekkere haring en neem ik de nodige haringen mee naar huis. Maar heel af en toe ga ik voor de kibbeling. Lekker warm gebakken kabeljauw met een krokant jasje. Het lekkerste is om deze meteen te gaan nuttigen zodra deze zijn gebakken, Maar thuis deze lekkernij op te bakken is ook wel aan te raden.  vis online bestellen

Een lekker feest

Voor mijn 50e verjaardag wilde ik een tuinfeest geven. Een feest met heel veel familie en vrienden en nog een paar goede collega’s. Al een paar weken was ik druk bezig met de voorbereidingen. Maar ook aan de drank en de hapjes moest gedacht worden. Omdat ik weet dat bijna iedereen op mijn feest gek is op haring en andere soorten, heb ik besloten om vis online te bestellen. Bij wie kan je dat beter doen dan bij Sijbers? Het feest was super, maar de haring en kibbeling waren helemaal geweldig, tot op de laatste kruimel was dit allemaal op.