Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Let op! Stretchtent te koop

Stretchtent te koop

Online zag ik een stretchtent te koop en dit lijkt me wel iets voor meer ondernemers hier. In de horeca ben je veel bezig met organiseren van feesten, festivals en gezellige bijeenkomsten. Heb jij ook een buitenruimte die je niet veel gebruikt? Met behulp van een flextent ga je deze vaker gebruiken, dat is zeker! Een flextent kun je namelijk op bijna elke plek wel ophangen. Dat zorgt voor beschutting tegen de regen, of juist wat schaduw in de zon. De laatste keer dat wij hier gebruik van hebben gemaakt hebben wij hier ook nog eens sierlichten aan gekoppeld. Dit zorgde in de avond voor een magische sfeer. Dit doet echt elk feest goed! Of het nu een festival is in de zomer, een familiefeest in de lente of een kerstviering in de winter. Met een flextent kun je altijd buiten vieren en toch een prettige locatie creëren. Wij zijn echt fan.

 

Stretchtent te koop

Stretchtent te koop voor veel gelegenheden

Afgelopen lente hebben wij van het terras een strandgelegenheid gemaakt. Het klinkt misschien vreemd, maar wij hadden een themafeest. De flextent bood de mogelijkheid veel attributen op te hangen. Zodoende konden wij ook palmbomen neerzetten en serveerden wij cocktails. Niemand waande zich echt buiten, omdat wij een warme en gezellige omgeving ontwikkeld hadden. Dit was het beste feest dat wij georganiseerd hebben! Ik zag dus recent weer een stretchtent te koop en daarom wilde ik jullie hierover vertellen. Bij Triple S tents kun je namelijk allerlei tenten bestellen die precies voor jouw locatie geschikt zijn.

Stretchtent te koop

Vraag naar meer informatie

Ben jij benieuwd welke flextent voor jouw locatie geschikt is? Of wil je direct bestellen, maar eerst nog de kosten bespreken? Triple S tents staat altijd voor je klaar. Je kunt mailen of gelijk even bellen. Zo krijg je al snel alle benodigde informatie en kun je al vlot jouw nieuwe stretchtent verwachten!