Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Een heel erg leuk straattheater gezien in ons dorp

straattheater

Afgelopen week was er een straattheater, bij ons in het dorp. Hier waren verschillende artiesten aanwezig, zoals een waarzegster, meerdere muzikanten en hele rare typetjes liepen hier rond. Samen met mijn kinderen en man zijn wij hierheen gegaan. In het begin wisten wij niet waarna wij moesten kijken, want in elke hoek stond wel een muzikant of een ander persoon een show op te voeren. 

Fabela-Rozo is het brein achter dit theater en is ook los te boeken als jij een feest wilt geven. Zelfs voor de kinderen is er een aparte voorstelling te boeken, erg leuk allemaal. straattheater

Interactief en muzikaal straattheater

Samen met onze kinderen hebben wij een hele leuke dag gehad. Ook zijn wij bij de waarzegster naar binnen gegaan, een hele aparte ervaring. Ik ga hier niet vertellen wat je hier binnen allemaal te horen kan krijgen, dat moet je zelf maar een keer ondervinden. De waarzegster Madame Roza heeft onze ogen wel doen openen.

Wil jij ook een keer een straattheater meemaken, kijk dan op hun website voor de mogelijkheden. Zo heb je de keuze uit meerdere acts en theaters. De exacte keuzes kan je op de website vinden. Het is een zeer leuk optreden, voor een bijzonder leuk feest!