Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Leuke pianoles in Woerden

Vandaag heb ik mijn eerste pianoles Woerden gehad en ik moet zeggen dat ik het heel erg leuk vind. Voor een tijd terug heb ik ooit eens geroepen als mijn goede vriend ooit gaat trouwen ik op hun feest een voorstelling zal gaan geven. Deze vriend is al jaren vrijgezel en ik dacht dat hij ooit zal gaan trouwen, ik nooit mee zal maken. Daarom schrok ik best wel toen ik een telefoontje van hem kreeg met de mededeling dat hij gaat trouwen. Helaas was hij mijn belofte ook niet vergeten en dus moest ik aan de bak.  

Kan al mijn eerste deuntje spelen

Nadat ik contact had genomen met het instituut en vertelde dat ik graag een pianoles Woerden wilde gaan volgen werd er een afspraak gemaakt. Nog nooit ben ik zo zenuwachtig geweest als deze keer, komt ook omdat ik geen noot kan lezen, laat staan spelen. De leraar kwam zeer goed over en stelde mij gerust. Nadat ik hem uitgelegd waarom ik zo graag deze lessen wilde volgen moest hij wel lachen. Ee uur later zat ik al ijverig bepaalde toonladders te spelen. 

Ondertussen kan ik al een aardig deuntje wegspelen en dat na een maand les. Zowel de leraar als ik zelf zijn trots op mijzelf.