Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Lieve bedankjes voor de gasten van het feest van mijn ouders

bedankjes

Omdat wij zo tevreden zijn over de bedankjes die wij aan alle gasten hebben meegegeven die op het feest van mijn ouders kwamen. Heb ik besloten om mijn complimenten achter te laten op dit blog. 

Mijn ouders zijn afgelopen week 12,5 jaar getrouwd en dit moest natuurlijk gevierd worden. Een hoop gasten die ook op de trouwdag van mijn ouders aanwezig waren zijn 12,5 jaar later ook uitgenodigd. De familie is natuurlijk in deze tijd groter geworden door de neefjes en nichtjes die erbij zijn gekomen. Daarom hebben wij besloten om een gezellig restaurant uit te kiezen waarbij er genoeg ruimte is om te dansen en voor de kinderen om te spelen.

bedankjes

Een geslaagd feest en een leuke manier van bedanken

Toen mijn ouders zijn getrouwd hebben zij aan het einde van de dag een bedankkaart aan de gasten overhandigd. Ook nu hebben zij ervoor gekozen om een leuke manier van bedanken mee te geven. Op de website van: memoriae.nl zijn de leukste bedankjes te vinden die je zelfs kunt voorzien van een persoonlijke boodschap. Iedereen kreeg een koffie- bedankje met een tekst erop die mijn ouders zelf hebben bedacht. Het enige wat ik eigenlijk heb gedaan, is de bestelling omdat mijn ouders zich nog steeds niet willen verdiepen in het online bestellen. 

Wat de gelegenheid ook is, het is zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen op deze website. De levering is erg snel en de mogelijkheden zijn erg divers. Heb je geen idee? Dan kom je vanzelf op een idee door gewoon eens rond te kijken.bedankjes

bedankjes