Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Lingerie dat past bij je lichaam

Het kan soms best lastig zijn om lingerie te vinden die de juiste maat is voor jouw lichaam. Dit kan in het geval van grote maten lingerie extra lastig zijn. Veel makers van lingerie focussen op kleinere maten. Dit is ook te zien in het aanbod van veel online verkopers van lingerie. Gelukkig komen er steeds meer lingerie maten die ook goed zijn voor minder slanke lichaamsvormen. Voor zowel mannen als vrouwen is het belangrijk dat ondergoed lekker zit. Bij een man kan er bijvoorbeeld voorkeur zijn voor een onderbroek met lange pijpen, of juist een onderbroek zonder pijpen. Dit kan namelijk vervelend zitten, jeuk veroorzaken of andersom. Voor een vrouw komen hier ook de borsten bij. Niet alleen het ondergoed moet lekker zitten, maar ook de BH. Het is eigenlijk nooit lekker om voor een langere periode een BH aan te hebben. Als het dan toch moet kan de BH maar beter lekker zitten, je vrouwelijke vormen sieren en jezelf mooi laten voelen.

Goed in je vel

Dit sieren van je vormen geldt niet alleen voor de borsten, maar ook het ondergoed. Een goed passende string kan je echt zelfverzekerder laten voelen. Hierdoor zit je beter in je vel. Ook is goed zitten ondergoed bepalend voor je outfit. Er zijn bepaalde outfits die niet goed samen gaan met strak of loszittend ondergoed. Ook kan bijvoorbeeld het feit dat er kant aan het lingerie zit meespelen. De grootste factor hier is, zoals genoemd n het begin van deze alinea, dat de lingerie grote maten je lichaam op de juiste manier accentueert. Een goede pasvorm, een goed conform en natuurlijk goede kwaliteit zijn hier heel belangrijk bij. Er bestaan tegenwoordig zelfs speciale pasvormen voor ieder figuur en lichaamsbouw. Net zoals bij mannen zit niet elke onderbroek bij elke vrouw hetzelfde, of staat deze even goed.

Kleding

Een bekend kledingstuk voor vrouwen is de tuniek. Een tuniek kan het beste worden bespreken als een kledingstuk tussen een blouse en een jurk in. Een tuniek is zeer populair bij alle vrouwen van allerlei soorten, maten en leeftijden. Een tuniek grote maten is dan ook makkelijk te vinden. Door de vrolijke prints die op tunieken worden gedrukt wordt het kledingstuk vaak geassocieerd met de zomer. In combinatie met een half lange of driekwart skinny spijkbroek ontstaat er een zeer leuke outfit. Op deze manier zijn er nog veel meer outfits te bedenken die mooi staan en ook nog eens lekker zitten!