Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Mooie opslagruimte huren Den Bosch

opslagruimte huren Den Bosch

Op zoek naar een opslagruimte huren Den Bosch, dan ben je bij 1BOX aan het juiste adres. Hier zijn diverse units te vinden waar jij jouw spullen in op kunt bergen. Voordeel is dat je hier elke dag terecht kunt tussen 06.00 uur tot 23.00 uur. Met een persoonlijke toegangscode voor het pand en een sleutel voor jouw opslagruimte krijg je toegang tot het pand. Alle spullen zijn hier veilig op te bergen. Er is cameratoezicht en bovendien staan alle spullen hier droog en verwarmd. De ruimtes hebben allemaal verlichting, dus ook in de donkere periodes is een bezoek aan jouw opslagruimte brengen geen enkel probleem. 

opslagruimte huren Den Bosch

Opslagruimte ook voor de ondernemers

Niet alleen voor particulieren is het mogelijk om een opslagruimte huren in Den Bosch te huren. Ook voor de ondernemers kan dit een geweldige oplossing zijn. Zo hoeven zij in hun bedrijf geen extra ruimte te creëren om diverse goederen in op te slaan. Al deze goederen kunnen eventueel in een opslagruimte bij 1BOX gestald worden. Voordeel is dat je hierdoor meer ruimte in je eigen bedrijf overhoudt en de maandelijkse kosten beperkt zijn. Voor meer informatie over het huren van een opslagruimte, neem contact op met één van de medewerkers van 1BOX. Zij kunnen alles vertellen over de huur van een opslagruimte en veel meer. 

Huur hier bij 1BOX ook een opslagruimte. Voor een vast bedrag per maand kun je al gebruik maken van een bos. Een huurperiode is voor minimaal één maand. Daarna wordt er een opzegtermijn gehanteerd van 15 dagen.