Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Originele en feestelijke cadeautips

cadeau tips

Een geschikt cadeau vinden voor iemand blijft altijd een uitdaging. Je wilt natuurlijk niet aankomen met een afgezaagd kaartje met een 10tje erin. Om een passend cadeau voor iemand te zoeken is het belangrijk om goed naar de persoonlijkheid van diegene te kijken en naar de gelegenheid. Het kan natuurlijk zo zijn dat je een verjaardagscadeau voor iemand nodig hebt, maar ook een kraamcadeau of een huwelijkscadeau vinden kan een hele uitdaging zijn. In dit artikel lees je een aantal originele en feestelijke cadeautips die je kunnen helpen bij het vinden van dat éne toffe cadeau.

Een dagje uit

Niks leuker dan samen met iemand die je liefhebt iets doen. Een ervaring met elkaar delen is vaak een stuk specialer dan een tastbaar cadeau. Praat de persoon waarvoor je een cadeau nodig hebt al een jaren over een bepaald bucketlist onderwerp? Dan is dit de uitgelegen kans om deze droom voor iemand werkelijkheid te maken. Je hoeft hierbij niet per se groots te denken. Een lunch of etentje cadeau doen aan iemand is ook erg leuk.

Flesje bubbels

Heb je een cadeau nodig voor een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft of een diploma-uitreiking? Een champagne kado past bij iedere feestelijke gelegenheid en hiermee kun je dus nooit de plank misslaan. Een flesje bubbels is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en hoeft dus niet per se duur te zijn. Mocht je toch zin hebben om een keer goed uit te pakken, dan is een Moët champagne cadeau een mooie optie om iemand mee te verrassen.

Fotocadeau

Foto’s maken een cadeau pas echt persoonlijk. Foto’s kun je ook op talloze manieren verwerken in een cadeau. Zo kan je ervoor kiezen om een persoonlijk kaartje met een leuke foto bij het cadeau te geven of zelfs een fotoboek te maken met allerlei mooie momenten erin geplakt. Zeker wanneer je een cadeau zoekt voor iemand die je al heel lang kent, is een gepersonaliseerd fotocadeau zeker een goede tip.

Leesvoer

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een Netflix of Videoland abonnement, maar de tijdschrift abonnementen zijn hierdoor de laatste tijd wat minder populair geworden. Het aanbod aan tijdschriften is echter eindeloos variërend. Duik eens in de verschillende titels en geef iemand een leuk maand- of weekblad cadeau wat past bij de persoonlijkheid van deze persoon. Ik denk dat je iedereen wel blij kan maken met wat leesvoer en dit is ook zeker origineel in het huidige digitale tijdperk.