Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Overhemden voor iedere man

Kleding wordt ook voor heren steeds belangrijk. Waar mode vroeger vooral iets voor vrouwen leek te zijn, zijn het nu steeds vaker misschien zelfs de mannen die bezig zijn met mode. Dit wordt ook opgemerkt door de mode-industrie, waardoor zij duidelijk inspelen op deze aandacht van de heren. Het doel hiervan is om mannen natuurlijk zoveel mogelijk kleding te laten kopen, maar mannen doen dit vooral omdat zij er graag steeds beter uit willen zien. Het dragen van een standaard spijkerbroek met T-shirt komt de gemiddelde man tegenwoordig echt niet meer mee weg. Daarom is het belangrijk dat mannen kiezen voor stijlvolle kleding wat een luxe, modebewuste uitstraling heeft. Een goed voorbeeld van deze trend is te zien in de categorie overhemden. Het standaard witte en zwarte overhemd kan momenteel nog steeds, maar er zijn ontzettend veel varianten bijgekomen. Hoe vind ook jij jouw perfecte nieuwe overhemd?

 

Soorten en maten

Een standaard overhemdmaat zit er tegenwoordig echt niet meer in. Er zijn verschillende modellen, zoals de slim, modern, comfort en super-slim fit.  Deze modellen geven niet de daadwerkelijke maten van het overhemd weer. Het is meer om duidelijk te maken hoe het overhemd op het lichaam aansluit. Zo zit de super-slim fit vrij strak om het lichaam heen. De modern- en comfortmodellen zitten juist wat wijder. Naast de maten zijn er natuurlijk ook meerdere soorten overhemden, zo heb je een overhemd voor onder een pak, maar ook overhemden die je prima zonder jasje kan dragen. Een merk wat dit allemaal aanbiedt zijn de Eterna overhemden. Deze modellen hebben van alle soorten wel iets en deze overhemden zijn zeer kwalitatief geproduceerd!

 

Printjes en kleuren

Naast de diverse soorten en maten in de overhemden, zijn ook de printjes en kleuren zich steeds meer aan het ontwikkelen op de overhemden. Niet alleen aan de buitenkant van de overhemden, maar ook aan de binnenkant is dit duidelijk te zien. De meest sierlijke printen van de overhemden zijn vaak te vinden aan de binnenkant in een bijpassende kleur die matcht met de buitenkant van het overhemd. Wat steeds vaker gedragen wordt door mannen, zijn de gestreepte- en bolletjes overhemden. De strepen en bolletjes hebben in deze gevallen vaak een standaardkleur zoals wit en zwart, maar de rest van het overhemd heeft vervolgens een wat opvallendere kleur. De kleuren van overhemden die tegenwoordig veel gedragen worden zijn vooral diverse tinten blauw, donkergroen en bordeauxrood. Deze stijlvolle kleuren laten de strepen en bolletjes nog meer uit het overhemd springen, wat maakt dat het een prachtige uitstraling aan het overhemd geeft!