Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Snackmobiel is echt een aanrader voor elk feest

Snackmobiel

SnackmobielSnackmobiel is een onderneming die iedere weddingplanner moet kennen. Zelf oefen ik dit beroep al ongeveer 5 jaar uit, maar ik moet zeggen dat ik het nog niet kende tot voor kort. Meestal heb ik klanten die heel erg graag uitgebreide diners willen, maar dat gold niet voor degene die ik afgelopen maand heb geholpen. Dit waren twee mensen die heel erg van het platteland hielden en daar wilden zij dan ook graag trouwen. Het zou plaats gaan vinden op een hele mooie boerderij met veel ruimte buiten. Het is inmiddels herfst, maar op het moment dat zij het ja-woord aan elkaar gaven was het 28 graden. Buiten werd dus ook veel feest gevierd. Van tevoren hadden wij hier rekening mee gehouden en daarom wilden zij graag een cateraar die ook buiten eten kon serveren. Ook hoefde het van hen niet te formeel te zijn, want dat paste niet bij de ambiance van het feest.

Snackmobiel is de beste

Snackmobiel

Na wat zoekwerk kwam ik toen uit bij Snackmobiel en dit vond ik eigenlijk perfect bij hen passen. Diezelfde dag heb ik nog een mail gestuurd naar het koppel om te vragen hoe zij hierover dachten. Zij waren net zo positief als ik was, dus daarom heb ik direct geboekt. Tijdens een gesprek met een medewerker van dit bedrijf kreeg ik nog meer vertrouwen in hun diensten. Eigenlijk was vrijwel alles mogelijk en niets was te gek. Wij zijn gegaan voor een menu waarbij iedereen onbeperkt kon bestellen met verschillende lekkere sauzen. Deze keuze is gemaakt op basis van de mensen die er zouden komen. Deze waren van veel verschillende leeftijden, maar vooral veel jeugdige mannen. Deze eten over het algemeen toch iets meer dan gemiddeld en wij wilden niemand tekort doen. Uiteindelijk is elke gast hier ongelofelijk positief over geweest, dus dat is een goede bevestiging!