Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

theaterdoek laten maken

Maandenlang hebben wij geoefend voor een theatervoorstelling. De laatste maand zijn wij opzoek gegaan naar een bedrijf wat de puntjes op de i kon zetten. Wij kwamen vervolgens uit bij Rijnmondtextiles. Na een aantal websites te hebben vergeleken vonden wij dit bedrijf het beste. Zo wilde wij graag een theaterdoek laten maken voor onze voorstelling. Ik ben vervolgens in gesprek gegaan en gevraagd naar de mogelijkheden. Zij kwamen direct met goede ideeën. fabric-samples

Over Rijnmondtextiles staan veel goede recensies over theaterdoeken. Zo staat er dat ze werken met goede materialen en hanteren zij scherpe prijzen. Het is daarom ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij kunnen het maken.

Professioneel bedrijf

Het resultaat mag er wezen! Ons theaterdoek is gemaakt van sterke stoffen en ziet er echt fantastisch uit. Wat betreft de kosten viel het reuze mee als ik het vergeleek met overige aanbieders al helemaal. Ons voorstelling is uitstekend verlopen en wij zijn Rijnmondtextiles erg dankbaar. Met dank aan dit bedrijf was het een extra geslaagde voorstelling.

Op de website van Rijnmondtextiles vind je veel informatie over de diensten die zij aanbieden. Mocht je toch vragen hebben kan je te allen tijde contact opnemen. Dit kan telefonisch en via de mail.