Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

 Tijd voor een nieuwe indeling van je badkamer? Drie tips die je kunnen helpen!

Het renoveren, verbouwen of indelen van je badkamer kan veel tijd kosten. Zeker als je niet weet waar je moet beginnen en ook nog wel wat inspiratie kan gebruiken. Onderstaande drie tips kunnen je helpen om van je eigen badkamer een heerlijke ruimte te maken!

Tip 1: Voorzie je badkamer van een sauna

Hoe fijn zou het zijn als je in je eigen huis een sauna hebt? Met behulp van een sauna kom je eenvoudig tot rust en zorg je er voor dat veel bacteriën uit je lichaam verdwijnen. Na een aantal keer in de sauna merk je op den duur dat het aanpassen naar deze zeer hete temperaturen steeds beter gaat. Na afloop van de sauna is het belangrijk dat je even door de zure appel heen bijt en een ijskoude douche neemt zodat je bloedsomloop zich weer zal aanpassen.

Tip 2: Kies voor een inloopdouche met veel ruimte

Over deze tip kunnen we kort zijn: met een inloopdouche heb je vaak gewoon net iets meer ruimte dan dat je voor een douchecabine zou kiezen. Kies er bijvoorbeeld voor om een waterval douche te installeren in huis als je een keer een andere ervaring wil meemaken!

Tip 3: Ruimte over in je badkamer? Voeg een bad toe

Wat is er nou heerlijker dan een avond rustig badderen? Zeker als je er de ruimte voor hebt in de badkamer zou het toevoegen van een bad zeker een aanrader kunnen zijn. Na een koude winteravond duik jij dan jouw warme bad in en andersom kan je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om na warme zomeravond een koud bad te nemen om af te koelen.

Na dit lijstje nog extra tips nodig om je badkamer van een make-over te voorzien? Neem dan eens een kijkje op Badkamer of Badkamer inspiratie zodat je nog meer inspiratie kunt op doen.