Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Tip: nagelstyliste Tilburg

Het is bijna zover, mijn nichtje gaat trouwen. Eerdaags geven ze een groot feest om dit samen met de familie en vrienden te vieren. Maar zowel mijn nichtje als ik zelf hebben een groot probleem, wij zijn nagelbijters. Als kind al waren we drukker met nagelbijten dan met onze poppen aan het spelen. Wat onze ouders er ook aan deden, niets hielp. Ik weet wel dat het mijn ouders handen met geld heeft gekost om mij van het nagel bijten af te krijgen. Zelfs nu, ruim tien jaar verder ben ik nog steeds aan het nagelbijten. Om toch naar de bruiloft van mijn nichtje met mooie nagels te komen heb ik een afspraak bij nagelstyliste Tilburg gemaakt. Ook mijn nichtje heeft hier een afspraak gemaakt omdat ze moeilijk met vieze, afgebeten nagels kan trouwen. Samen zijn we een dag voor de bruiloft naar nagelstyliste Tilburg gegaan.  nail_salon_-fujiyoshida_01-300x201

Een mooie dag, met super mooie nagels

Online had ik een afspraak gemaakt bij de nagelstudio. En nog geen paar dagen later konden we al in de studio terecht, precies op tijd voor de bruiloft. Dit was de eerste keer dat we onze nagels door een nagelstyliste lieten behandelen. Wij waren dan ook niet voor niets zenuwachtig, alleen al voor de reactie van de styliste, maar gelukkig heeft ze wel ergere nagels gezien. Toen wij eenmaal op de stoel zaten en onze nagels werden behandeld viel er al een stuk zenuwen weg. We zagen onze kapotte nagels veranderen in zeer mooie, sierlijke nagels, nagels om trots op te zijn. 3e11a52a7925b80dbef9e759fe927111-768x276