Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Top 5 originele bedrijfsuitjes in Amsterdam

Ter verhoging van de sfeer in het team is het altijd fijn om met z’n allen iets leuks te doen. Dan heeft Amsterdam natuurlijk een ruime keuze aan mooie restaurants waar je gezellig samen kunt eten. Maar je kunt natuurlijk ook een origineel bedrijfsuitje organiseren! Wij verzorgen een breed assortiment aan unieke bedrijfsuitjes waarbij sommige van deze uitjes ook bekend zijn als TV-format. Mooie en actieve stadsspellen. Onderstaand een top 5 van onze meest populaire originele bedrijfsuitjes in Amsterdam.

1.De Photo Class Smartphone Citywalk
Amsterdam is een ontzettend fotogenieke stad, en het mooie is dat iedereen tegenwoordig een camera bij zich heeft om al die schoonheid vast te leggen. Tijdens de smartphone fotografie workshop wandel je door de straten van Amsterdam. Iedereen kan natuurlijk een foto maken met zijn of haar smartphone, maar er valt zoveel meer uit te halen! En precies dat gaan jij en je collega’s leren onder begeleiding van fotograaf Jeroen Swolfs tijdens deze fotoworkshop voor bedrijven. Deze fotoworkshop is een combinatie tussen een educatief teamuitje en een competitieve fotowedstrijd. Wie van jullie maakt de mooiste foto’s?


2. Wie is de Mol / The Official Game
Iedereen die de afgelopen jaren niet onder een steen heeft geleefd kent het populaire programma ‘Wie is de Mol’. Veel mensen leven jaarlijks mee met de avonturen van de deelnemers, maar nu mag jij die grote schoenen vullen! De basisregel van dit spel is dat werkelijk niemand te vertrouwen is. Ook je favoriete collega of die lieve dame van receptie niet. Eén van de teamleden loopt de boel te verknallen en kom er maar eens achter wie dat is. Je stapt aan de hand van opdrachten, tunes, jokers en vrijstellingen helemaal in de wereld der Mollen. De eindtest van 10 vragen over het doen en laten van de Mol ontbreekt natuurlijk ook niet! Ga jij de Mol ontmaskeren? Of misschien ben je het zelf wel. Niets is zeker tijdens dit spannende bedrijfsuitje dat wij in samenwerking met IDTV hebben ontwikkeld!

3. Expeditie Robinson
Dit teambuildingsuitje is geïnspireerd op het mentaal en fysieke zenuwslopende spel wat wij natuurlijk allemaal kennen van TV. Heb je altijd al mee willen doen met de uitdagende beproevingen van Expeditie Robinson? Pak dan nu je kans! Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam word je uitgedaagd om de fysieke en mentale challenge met jezelf en je collega’s aan te gaan. Er worden zes verschillende proeven gespeeld waarbij uitdaging, samenwerking en creatief nadenken van cruciaal belang zijn en je leert op wie je echt kunt bouwen! Het spel kan worden gespeeld in recreatiegebieden als Blijburg, Het Amsterdamse Bos, De Sloterplas, Het Twiske of een van de grote parken, maar er kan desgewenst ook worden uitgeweken naar nabijgelegen stranden als Zandvoort of Wijk aan Zee. *In Amsterdamse parken moeten wij een vergunning aanvragen, houdt daarom rekening met extra kosten.

4. Hou van Holland Quiz
Even lekker met je collega’s de zinnen verzetten. Een avond niet aan werk of hoofdpijndossiers denken. Gewoon lekker in een ongedwongen sfeer lachen met elkaar? Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam speel je samen met je collega’s de bekende spellen van het Tv-programma ‘Ik Hou van Holland’. En wie het programma gezien heeft weet dat het draait om heel veel samen lachen, maar er wordt natuurlijk ook gezonde strijd geleverd, want je wilt wel winnen van je collega’s! Dit uitje kan ook uitgebreid worden met een diner of borrel. De combinatie van gezellig met elkaar dineren en tussendoor een hilarisch spel spelen is de succesformule voor een geweldig leuke avond. Zo’n avond waar iedereen nog lang over napraat!

5. Ranking your Colleagues
Leer je collega’s echt kennen tijdens het Ranking your Colleagues Quiz teamuitje! Wat weet jij eigenlijk van je collega’s? Net zoals bij het bekende Tv-programma ‘Ranking the Stars’ ga je elkaar rangschikken aan de hand van de meest hilarische stellingen. En, dat is natuurlijk ook interessant: hoe ranken je collega’s jou? Hoe zien zij jou? Laat je schaamte maar op je nachtkastje liggen, want iedereen gaat met de billen bloot tijdens deze teambuilding activiteiten Amsterdam! En ter verhoging van de feestvreugde kan dit bedrijfsuitje ook worden uitgebreid met borrel of diner.